Alcohol: 12% vol
Productiegebied: Regio: Veneto. heuvelachtig klassiek gebied aan de oostelijke oever van het Gardameer. Dorpen van Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda.
Druiven: Van rode druiven Corvina (65%), Rondinella (25%) en een mix van verschillende rode druiven (10%). Kweeksysteem: traditioneel met leiboom.
Bodemsamenstelling: Grindgronden van Morainische oorsprong.
Reuk, zicht omschrijving: Droge rode wijn, fris en licht, geschikt voor elke gelegenheid.
Kleur: Rood, licht robijn.
Boeket: Wijnachtig, delicaat en geurig.
Smaak: Droog, aangenaam, aromatisch en zacht.
Serveertemperatuur: Serveren op 15-16 ° C.
Behoud: Jong gedronken worden. Bewaren op een frisse, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Wijn voor de hele maaltijd, past perfect bij voorgerechten, wit vlees en kaas.
Totale zuurgraad g/l: 5,20
Suiker g/l: 8,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 96
Free sulphurus anhydride mg/l: 28
Totaal droog extract g/l: 25,0
Vrij sulphurusanhydride g/l: 0,30
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl