Alcohol: 12,5% vol.
Productiegebied: Veneto-regio. Morainische heuvels van de oostelijke oever van het Gardameer.
Druiven: Van Cortese en Garganega witte druiven.
Bodemsamenstelling: Dunne en steenachtige grond van ijzige oorsprong.
Reuk, zicht: Droge witte wijn, met een geweldige structuur, en met een intens fruitig aroma.
Kleur: Licht goud met groenachtige tinten.
Aroma: Fruitig aroma dat doet denken aan perzik en appel, vergezeld van een delicate geur van bloemen.
Smaak: Goed lichaam, droog en harmonieus.
Serveertemperatuur: Koud serveren bij 9-10 ° C
Behoud: Jong gedronken worden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Het gaat goed met voorgerechten, verfijnde en lichte voorgerechten, asperges gerechten, vis en wit vlees.
Totale zuurgraad g/l: 5,70
Suiker g/l: 9,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 96
Vrij sulphurusanhydride g/l: 28
Totaal droog extract g/l: 22,0
Vluchtige zuurgraad g/l: 0,17
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl