Alcohol: 13,5% vol
Productiegebied: Regio: Veneto. Wijngaard “La Pra" gelegen in de heuvels aan de oostelijke oever van het Gardameer.
Druiven: Geproduceerd in beperkte hoeveelheden van rode druif Cabernet Sauvignon (100%) gedroogd in dozen voor een korte periode. Kweeksysteem: traditioneel met leiboom.
Bodemsamenstelling: Grindgronden, van Morainische oorsprong.
Reuk, zicht omschrijving: Droge rode wijn, vol en intens, verzacht uit de periode van veroudering in houten konten.
Kleur: Intens robijnrood, bijna granaat.
Boeket: Typisch en intens, geurig en subtiel etherisch.
Smaak: Droog, vol en fluweelachtig.
Serveertemperatuur: Serveren bij (18-19 ° C.).
Conservering: De wijn kan 3-4 jaar rijpen na de druivenoogst. Bewaren op een frisse, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Wijn voor hartige gerechten: gebraad, gegrild vlees, wild en volwassen kazen.
Totale zuurgraad g/l: 5,25
Suiker g/l: 9,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 87
Vrij sulphurusanhydride g/l: 28
Totaal droog extract g/l: 28,4
Vrij sulphurusanhydride g/l: 0,35
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl