Alcohol: 12% vol
Productiegebied: Veneto-regio. Klassiek heuvelachtig gebied aan de oostelijke oever van het Gardameer. Gemeenten Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda.
Druiven: Van rode druiven Corvina (40%), Rondinella (40%) en Molinara (20%). Teeltsysteem: traditionele leiboom.
Bodemsamenstelling: Grindgronden van Morainische oorsprong.
Reuk, zicht omschrijving: Droge roséwijn, fruitig, geurig en licht, en zeer geschikt voor elke gelegenheid.
Kleur: roze
Aroma: Fruitig, delicaat met hints van perzikbloemen.
Smaak: Fris, droog, sappig en levendig.
Serveertemperatuur: Koud serveren bij 8-10 ° C.
Behoud: Jong gedronken worden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Wijn voor de hele maaltijd, geschikt voor voorgerechten, lichte gerechten, gegrilde vis en pizza.
Totale zuurgraad g/l: 5,50
Suiker g/l: 8,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 90
Vrij sulphurusanhydride g/l: 28
Totaal droog extract g/l: 22,5
Vluchtige zuurgraad g/l: 0,22
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl