Alcohol: 12% vol
Productiegebied: Veneto-regio. Morainische heuvels ten zuiden van het Gardameer.
Druiven: Van witte druiven Trebbiano Toscano, Friulano, Garganega en andere druiven. Teeltsysteem: traditionele leiboom.
Bodemsamenstelling: Bodems van Morainische oorsprong, met typische steenachtige afzettingen.
Reuk, zicht omschrijving: Droge witte wijn, zacht, fruitig en geurig, aroma doet denken aan een cocktail van parfums.
Kleur: Licht strogeel.
Aroma: Typisch, intens, licht aromatisch, met hints van vers fruit.
Smaak: Zacht, delicaat, vol, enigszins ruw.
Serveertemperatuur: Koud serveren bij 8-10 ° C.
Behoud: Jong gedronken worden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Aperitiefwijn, het gaat heel goed samen met voorgerechten, vis en wit vlees; aangenaam, zelfs aan het einde van een maaltijd o.a. desserts.
Totale zuurgraad g/l: 5,60
Suiker g/l: 7,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 92
Vrij sulphurusanhydride g/l: 28
Totaal droog extract g/l: 23,0
Vluchtige zuurgraad g/l: 0,28
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl