Alcohol: 12,5% vol
Productiegebied: Veneto-regio. Klassiek heuvelachtig gebied van de gemeenten Soave en Monteforte ten oosten van Verona.
Druiven: Van witte Garganega-druiven (100%). Teeltsysteem: traditionele pergola en leiboom.
Bodemsamenstelling: Bodems van vulkanische en alluviale oorsprong.
Reuk, zicht omschrijving: Droge witte wijn, fris, fruitig en geurig.
Kleur: Licht strogeel, neigt naar groenachtig.
Aroma: Typisch, fruitig, delicaat en fijn, doet denken aan wijnstokken en kersenbloesems.
Smaak: Fris, droog, vol, met hints van amandel.
Serveertemperatuur: Koud serveren bij 8-10 ° C.
Behoud: Jong gedronken worden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Typische en wijn bij diverse visgerechten, voorgerechten en lichte gerechten.
Totale zuurgraad g/l: 5,50
Suiker g/l: 8,00
Totaal sulphurusanhydride mg/l: 93
Vrij sulphurusanhydride g/l: 29
Totaal droog extract g/l: 22,5
Vluchtige zuurgraad g/l: 0,15
De Huif 13 5554 MG Valkenswaard, +31 040 2046987, verkoop@mulderswijnkopers.nl